Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti canneloni maltās gaļas mērcē

2007. gada 16. marts
Foto: Maija Zvirbule
Pagatavošana
1 min
1. Sieru sarīvē un lielāko daļu sajauc ar olu un nomazgātiem, sagrieztiem spinātiem. Iegūto masu pilda canneloni makaronos (iesaku izmantot mazu karotīti šim procesam).
2. Malto gaļu sacep ar sakapātu sīpolu. Klāt piejauc konservētos tomātus, nedaudz tomātu mērces vai pastas garšai un garšvielas. Ļoti labi šim ēdienam der baziliks un raudene.
3. Pusi maltās gaļas mērces ieklāj lēzenā cepeštraukā. Pa virsu vienā kārtā liek pildītos canneloni makaronus un visu pārklāj ar atlikušo gaļas mērci. Pa virsu pārkaisa sarīvētu sieru un, ja vēlas, nedaudz bazilika un raudenes. Trauku liek cepeškrāsnī 180-200C un cep kamēr makaroni mīksti.
Uz augšu