Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti canneloni maltās gaļas mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Canneloni makaroni
  • 1 ola
  • Siers
  • Pušķītis spinātu
  • 400 g maltās gaļas
  • Mazs sīpols
  • 1 burciņa konservētu tomātu bez mizas
  • Tomātu mērce vai pasta
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sieru sarīvē un lielāko daļu sajauc ar olu un nomazgātiem, sagrieztiem spinātiem. Iegūto masu pilda canneloni makaronos (iesaku izmantot mazu karotīti šim procesam).
  2. Malto gaļu sacep ar sakapātu sīpolu. Klāt piejauc konservētos tomātus, nedaudz tomātu mērces vai pastas garšai un garšvielas. Ļoti labi šim ēdienam der baziliks un raudene.
  3. Pusi maltās gaļas mērces ieklāj lēzenā cepeštraukā. Pa virsu vienā kārtā liek pildītos canneloni makaronus un visu pārklāj ar atlikušo gaļas mērci. Pa virsu pārkaisa sarīvētu sieru un, ja vēlas, nedaudz bazilika un raudenes. Trauku liek cepeškrāsnī 180-200C un cep kamēr makaroni mīksti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas