Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Žāvētu plūmju mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Žāvētas plūmes (bez kauliņiem) 1kg
  • Ķiploks 1 galviņa
  • Granātābols 2 gab
  • Cukurs 1 ēdamkarote
  • Sāls 1 ēdamkarote
  • Sasmalcināta kinza vai dilles 1 tase
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes nomazgā, ievieto katlā, pārlej ar ūdeni, lai tas nosedz, uzvāra, pievieno notīrītas, sasmalcinātas ķiploka daiviņas,kinzu un sautē 1 stundu, atdzesē.
  2. Masu ievieto blenderī un samaļ. Visu izberž caur smalku sietu, pievieno sāli, cukuru, granātābolu sulu un vēlreiz vāra, kamēr sabiezē līdz skāba krējuma konsistencei. Atdzesē.
  3. Pasniedz aukstu pie šašlika un jebkura grilēta gaļas ēdiena.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas