Žāvētu plūmju mērce

Sastāvdaļas

  • Žāvētas plūmes (bez kauliņiem) 1kg
  • Ķiploks 1 galviņa
  • Granātābols 2 gab
  • Cukurs 1 ēdamkarote
  • Sāls 1 ēdamkarote
  • Sasmalcināta kinza vai dilles 1 tase

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes nomazgā, ievieto katlā, pārlej ar ūdeni, lai tas nosedz, uzvāra, pievieno notīrītas, sasmalcinātas ķiploka daiviņas,kinzu un sautē 1 stundu, atdzesē.
  2. Masu ievieto blenderī un samaļ. Visu izberž caur smalku sietu, pievieno sāli, cukuru, granātābolu sulu un vēlreiz vāra, kamēr sabiezē līdz skāba krējuma konsistencei. Atdzesē.
  3. Pasniedz aukstu pie šašlika un jebkura grilēta gaļas ēdiena.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi