Popaja pelmeņi

Sastāvdaļas

  • Pelmeņi ar vistas gaļu, 500 g
  • Saldēti spināti, 250 g
  • 1 paliels sīpols
  • 300 g biezpiena
  • 2 olas
  • Glāze piena
  • Olīveļļa cepšanai
  • Rīvēts Parmas siers
  • Provansas garšvielu maisījums

Pagatavošana

45 min.
  1. Atbilstoši pamācībai uz paciņas, vāra pelmeņus. Pa to laiku sasmalcina sīpolu. Sīpolu apcep un cepšanas beigās pievieno atsaldētus spinātus. Turpina cept 5 minūtes. Tad noliek maliņā. Sadrupina biezpienu un sajauc ar sagatavotajiem spinātiem. Pievieno garšvielas. Kad pelmeņi gatavi, tos izceļ no ūdens un sajauc ar spinātu-biezpiena maisījumu. Visu izkārto ar eļļu ieziestā veidnē. Sakuļ olas ar pienu. Pievieno garšvielas. Pārlej sagatavotajam maisījumam. Cep cepeškrāsnī 220 C apmēram 35 minūtes. Pirms ēšanas pārber ar Parmas sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi