Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Popaja pelmeņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pelmeņi ar vistas gaļu, 500 g
  • Saldēti spināti, 250 g
  • 1 paliels sīpols
  • 300 g biezpiena
  • 2 olas
  • Glāze piena
  • Olīveļļa cepšanai
  • Rīvēts Parmas siers
  • Provansas garšvielu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Atbilstoši pamācībai uz paciņas, vāra pelmeņus. Pa to laiku sasmalcina sīpolu. Sīpolu apcep un cepšanas beigās pievieno atsaldētus spinātus. Turpina cept 5 minūtes. Tad noliek maliņā. Sadrupina biezpienu un sajauc ar sagatavotajiem spinātiem. Pievieno garšvielas. Kad pelmeņi gatavi, tos izceļ no ūdens un sajauc ar spinātu-biezpiena maisījumu. Visu izkārto ar eļļu ieziestā veidnē. Sakuļ olas ar pienu. Pievieno garšvielas. Pārlej sagatavotajam maisījumam. Cep cepeškrāsnī 220 C apmēram 35 minūtes. Pirms ēšanas pārber ar Parmas sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas