Makaroni ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 4 personām:apm.300 g za'lo lentveida makaronu
  • Ūdens
  • Sāls
  • Valriekstu mērcei:1 sīpols
  • Apm.225 g šampinjonu
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 100 g sausā baltvīna
  • 1 tējkarote sinepju
  • 150 g saldā krējuma
  • Apm.25 g valriekstu
  • Pusstējkarote sāls
  • Viena 4daļa tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Makaronus vāra,kā norādīts uz iepakojuma.Nomizo un sasmalcina sīpolu.Sīpolus nedaudz apcep katliņā sakarsētā eļļā.Pievieno sēnes un nedaudz apbrūnina.Pievieno vīnu un dažas minūtes sautē.pievieno sinepes,krējumu un sasmalcinātus riekstus.Uzkarsē.Pieliek sāli un piparus.Notecinātus makaronus liek bļodā.Pārlej ar mērci un visu samaisa.Rotā ar pētersīļiem.Mērci var pārliet arī katrai porcijai atsevišķi.Pasniedz ar salātiem un maizi.
  2. Padoms!!!Šampinjonus var aizstāt ar baravikām,gailenēm vai austerēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi