Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām:apm.300 g za'lo lentveida makaronu
  • Ūdens
  • Sāls
  • Valriekstu mērcei:1 sīpols
  • Apm.225 g šampinjonu
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 100 g sausā baltvīna
  • 1 tējkarote sinepju
  • 150 g saldā krējuma
  • Apm.25 g valriekstu
  • Pusstējkarote sāls
  • Viena 4daļa tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Makaronus vāra,kā norādīts uz iepakojuma.Nomizo un sasmalcina sīpolu.Sīpolus nedaudz apcep katliņā sakarsētā eļļā.Pievieno sēnes un nedaudz apbrūnina.Pievieno vīnu un dažas minūtes sautē.pievieno sinepes,krējumu un sasmalcinātus riekstus.Uzkarsē.Pieliek sāli un piparus.Notecinātus makaronus liek bļodā.Pārlej ar mērci un visu samaisa.Rotā ar pētersīļiem.Mērci var pārliet arī katrai porcijai atsevišķi.Pasniedz ar salātiem un maizi.
  2. Padoms!!!Šampinjonus var aizstāt ar baravikām,gailenēm vai austerēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA