Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardais cūkas stilbiņš

2006. gada 18. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
150 min
1. Nopirkto stilbiņu liek ūdenī, pieliek labi daudz garšvielu - sāli,smaržīgos un melnos piparus, ķiplokus, burkānus, sīpolu.
2. Vāra, kamēr gaļa mīksta. Tad izņem no katla ,lai padziest.
3. Medum pievieno sojas mērci, ķiploku un citrona sulu. Labi samaisa. Sastāvdaļu daudzms pēc paša vēlmēm - samaisa un pagaršo, tad papildina ar to, ko gribas vairāk.
4. Stilbiņu apsmērē no visām pusēm ar pagatavooto mērcīti un liek cepeškrāsni, cep kamēr ir apbrūnējis ar skaistu garoziņu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu