Kompota želeja

Sastāvdaļas

  • 1 l burciņa ērkšķogu/jāņogu kompota (var būt cits)
  • 3 paciņas želatīna
  • 1 l piens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielej kompotu traukā (katliņā), izšķīdina želatīnu. Pievieno želatīnu kompotam un pilda nelielos deserta trauciņos. Liek ledusskapī un ļauj sacietēt vairākas stundas. Pēc tam želejas izņem no trauciņiem un liek deserta šķīvjos, pielej pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi