Pikanatais pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 100 g žāvētas cūkgaļas
  • 1 -2 marinēti gurķi
  • 2 olas
  • 50 g margarīna
  • 2 -3 ēd.k. mannas
  • Sīpols
  • Ķiploku daiviņa
  • ¼ čilī pāksts
  • Zaļumi
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep sagrieztu cūkgaļu.
  2. Pievieno sakapātus sīpolus, gurķus, čilī piparu.
  3. Visu izkarsē, tad atdzesē.
  4. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno olas, saceptos produktus, ķiplokus, mannu, sakapātus zaļumus un visu samaisa.
  5. Masu liek ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī (180 grādu temperatūrā) apmēram 1 stundu.

Komentāri

Sintija 2011. gada 19. novembris 17:30
Es 100 gramu žāvētas cūkgaļas vietā liku aptuveni 500gr visdažādākās gaļas izstrādājumus ( šķiņķis, salamī, kūpinājumi) kā arī 2 olu vietā liku 4 olas un visam šim vel pievienoju aptuveni 200gr rīvēta Krievijas siera, bet 2 marinēti gurķīši ir par maz- prasās daudz vairāk. Čilli piparus neliku, bet to aizstāju ar parastajiem pipariem un nedaudz pievienoju kariju. Sanāca tik garšīgs pīrāgs- pat teiktu kā pica bez mīklas. Šīs kulinārijas darbs drīzāk atgādina uzkodas un ir izcils kā sāļās uzkodas.
Es domāju, ka šeit to sastāvu ko likt iekšā - katrs pats var koriģēt pēc saviem ieskatiem- ko sirds kāro- to arī likt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi