Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gulaša zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg liellopu gaļas
  • Eļļa
  • 0.8 kg kartupeļu
  • 3 kg liellopu kaulu
  • Zaļumi – pētersīļi, dilles
  • Puravi
  • Selerijas sakne
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Burkāns
  • Ķimenes
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • 50 g tomātu pastas
  • Sāls, pipari
  • Krējums
  • Ķiploku grauzdiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Liellopu gaļu sagriež mazos kubiņos, apcep uz pannas eļļā. Kartupeļus sagriež mazos kubiņos. No liellopa kaula pagatavo buljonu. Kaulus aplej ar 3 l auksta ūdens, pievieno pētersīļus, dilles, selerijas sakni, ķiploku, sīpolu, puravu, burkānu un vāra 4 stundas uz mazas uguns. Gatavu buljonu izkāš. Buljonā ieliek apcepto liellopu gaļu un liek uz uguns. Vāra, līdz gaļa ir pusmīksta, pievieno kartupeļus, ķimenes, timiānu, rozmarīnu, tomātu pastu, sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz gatavībai. Zupa sanāk diezgan bieza. Pasniedz ar krējumu un ķiploku grauzdiņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas