Gulaša zupa

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
127 min
1. Liellopu gaļu sagriež mazos kubiņos, apcep uz pannas eļļā. Kartupeļus sagriež mazos kubiņos. No liellopa kaula pagatavo buljonu. Kaulus aplej ar 3 l auksta ūdens, pievieno pētersīļus, dilles, selerijas sakni, ķiploku, sīpolu, puravu, burkānu un vāra 4 stundas uz mazas uguns. Gatavu buljonu izkāš. Buljonā ieliek apcepto liellopu gaļu un liek uz uguns. Vāra, līdz gaļa ir pusmīksta, pievieno kartupeļus, ķimenes, timiānu, rozmarīnu, tomātu pastu, sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz gatavībai. Zupa sanāk diezgan bieza. Pasniedz ar krējumu un ķiploku grauzdiņiem.
Uz augšu