Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Biezpiena volavāni ar biezpiena krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Milti 60
  • Biezpiens 60
  • Margarīns 60
  • Sāls 2
  • Krēmam
  • Biezpiens 100
  • Ķiploki 4 gr
  • Kausētais siers 40
  • Krējums 30
  • Dilles 5
  • Paprika 20
  • Ola ½
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. miltus izsijā,saplucini kopā ar margarīnu,pieliek biezpienu,mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu sāli un samīca mīklu.Atdzesē ledusskapī uz 30 min.Tad izveltnē 3-4 mm biezu.Izspiež aplīšus aptuveni 5 cm diametrā.Pusei no aplīšiem izspiež vidiņus 3 cm diametrā.Riņķīšu malas apziež ar olu,virsū liek azspiesto gredzentiņu,kārto uz cepešpannas.
  2. Cep cepeškrāsnī 180-200 grādos līdz zeltaini brūni un kraukšķīgi.Atdzesē un pilda ar kremu.
  3. krems;
  4. biezpienu izberžs caur sietiņu,kausēto sieru sajauc ar saberstu ķiploku,pakāpeniski pieputo krējumu un biezpienu.Masu ar konditorijas turzu spiež volavānos,dekorē.
  5. kremu būs vieglāk samaisīt ar blenderi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas