Pasta ar lasi un garnelēm

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 šķēle/s laša filejas
  • 150-200 g saldētu garneļu
  • 1/2 paciņa Filadelfijas siera
  • 200 ml saldā krējuma
  • makaroni pēc izvēles (pēc pieredzes visgaršīgākie ir ar olu)

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzliek vārīties makaronus.
  2. Pannā apcep laša šķēli (es nepievienoju nekādas garšvielas, arī eļļu nelietoju), tā lai izjūk - apmēram 2-3 minūtes, noliek atsevišķā bļodiņā.
  3. Tad apcep garneles - arī apmēram 3 minūtes, pieber lasim.
  4. Tad ņem 1/2 Filadelfijas siera un uz mazas uzguns pannā kausē, visu laiku maisot (kādas 2 - 3 minūtes).
  5. Kad siers izkusis, pielej krējumu. Kad sāk burbuļot, pievieno lasi un garneles.
    Tikmēr makaroni ir gatavi - pasniedz atsevišķi, lai katrs pats var izvēlēties daudzumu, vai kopā.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi