Sīpolu rullīši

Sastāvdaļas

  • ½ dl rīsu
  • 3 -4 dl piena
  • 2 -3 lieli sīpoli
  • 300 g maltās gaļas
  • 1 ola
  • 1 tējk. sāls
  • ½ tējk. balto piparu
  • 1 -2 ēd.k. sviesta
  • 2 dl gaļas buljona
  • Nedaudz eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 225 grādiem temperatūras.
  2. No rīsiem un piena izvāra biezu biezputru ( vāra aptuveni 30 minūtes.)
  3. Nomizotus sīpolus uz lēnas uguns izvāra sālsūdenī.
  4. Sīpolu lapiņas atdala citu no citas.
  5. Malto gaļu, rīsu putru, olu un sāli sajauc, izveidojot mīkstu mīklu.
  6. Pievieno garšvielas.
  7. Ar ēdamkaroti liek mīklu uz katras sīpolu lapiņas.
  8. Tad lapiņas sarullē un citu pie citas liek ieziestā veidnē.
  9. Pārsmērē ar eļļu.
  10. Sīpolu rullīšus cep apmēram 40 minūtes.
  11. Cepot vairākas reizes pārlejot ar buljonu.
  12. Pasniedz karstus vai aukstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi