Kūpināta cauraugusi cūkas gaļa(daudzums pēc pašu izvēles)
2ēd.k Krievu sinepes
3vidēja lieluma burkāni
1vai 2ēd.k cukurs
2vidēja lieluma sīpoli
1vai 2 saujas putraimi(pēc izjūtām
Sāls pēc vajadzības, dažreiz nemaz neprasās
Pipari
Lauru lapa
3ēd.k tomātu mērces
2daiviņas ķiploks
50ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Katlā liek, sagrieztu lielos gabalos cauraugušo gaļiņu, kopā ar kāpostiem, ielej vajadzīgo daudzumu ūdens, pievieno piparus, sāli un lauru lapas un liek vārīties.
Kad ūdens ir sācis vārīties, pieber putraimus.
Atsevišķi uz ietaukotas pannas liek cepties jau iepriekš sarīvētus burkānus, sīki sagrieztus sīpolus, saspieztus ķiplokus.
Kad burkāni ir sākuši palikt viegli brūni, tiem pievieno, tomātu mērci, nedaudz pasautē un pievieno zupai, klāt liekot arī sinepes un cukuru.