Gardā skābēto kāpostu zupa

Sastāvdaļas

  • 700 g skābētos kāpostus
  • Kūpināta cauraugusi cūkas gaļa(daudzums pēc pašu izvēles)
  • 2 ēd.k Krievu sinepes
  • 3 vidēja lieluma burkāni
  • 1 vai 2ēd.k cukurs
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 1 vai 2 saujas putraimi(pēc izjūtām
  • Sāls pēc vajadzības, dažreiz nemaz neprasās
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • 3 ēd.k tomātu mērces
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 50 ml saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā liek, sagrieztu lielos gabalos cauraugušo gaļiņu, kopā ar kāpostiem, ielej vajadzīgo daudzumu ūdens, pievieno piparus, sāli un lauru lapas un liek vārīties.
  2. Kad ūdens ir sācis vārīties, pieber putraimus.
  3. Atsevišķi uz ietaukotas pannas liek cepties jau iepriekš sarīvētus burkānus, sīki sagrieztus sīpolus, saspieztus ķiplokus.
  4. Kad burkāni ir sākuši palikt viegli brūni, tiem pievieno, tomātu mērci, nedaudz pasautē un pievieno zupai, klāt liekot arī sinepes un cukuru.
  5. Visu vāra,līdz gaļa ir pavisam mīksta.
  6. Pašās beigās pievieno saldo krējumu.
  7. Labu apetīti!
  8. P.S Patiešām garda.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi