Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Medus kārta:kviešu milti-550g
  • Sviests-100g
  • Cukurs-200g
  • Olas-2gb
  • 1 ēdk medus
  • 1 tējk dzeramās sodas
  • Pildījums 1: ievārījums 100g
  • Pildījums 2:Skābais krējums-200g
  • Cukurs-200g
  • Citronu miziņa
  • ROTĀJUMI: Citronu želeja-50g
  • Šokolādes dekori-4gb
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vienā katliņā olas samaisa ar cukuru, pieliek sviesta gabaliņus un maisot karsē, līdz cukurs izkūst.
  2. Otrā katliņā maisot karsē medu un dzelteno sodu, līdz masa kļūst putraina, brūna un nedaudz noplok putas.
  3. Tad abas masas sajauc kopā un iemaisi miltus.
  4. No mīklas saveļ veltni, sadala 6 daļās, katru izveltnē 3-5mm biezā plāksnē.Ceo mērenē siltumā 5-10min.Starp siltām plāksnēm liek skābā krējuma masu, vienai kārtai jābūt ar ievārījumu.Malas nolīdzina.
  5. Tortes malas pārziež ar skābu krējumu
  6. Tortes virsu nosmērē ar citronu želeju, no krējuma uzspiež šūniņas un uzliek šokolādes dekoriņus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas