Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbju podiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels ķirbis vai 2 mazi ķirbīši
  • 500 g kartupļu
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 3 -4 ķiploku daiviņas
  • Malti sarkanie un melnie pipari
  • Sāls
  • 2 ēdamkarotes timiāna lapiņu
  • Eļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja ķirbis liels,to pārgriež uz pusēm,ja ir mazie ķirbīši, tiem nogriež "vāciņus", izkasa sēklas, iekšpusi apkaisa ar čili un melnajiem pipariem un sāli, apslaka ar eļļu, liek cepeškrāsnī uz plāts un cep 200 grādu karstuma 15 minūtes.
  2. Kartupeļus novāra, sagriež kubiņos, pievieno sīki sagrieztu šķiņķi, sakapātus ķiplokus, timiāna lapiņas, sāli pēc garšas, visu labi sajauc un pilda pusizceptajos ķirbjos. Apslaka ar eļļu,samazina karstumu līdz 180 grādiem,mazajiem ķirbīšiem uzliek "vāciņus" un cep vēl 45 minūtes.Iebakstot ar dakšiņu, ķirbim jābūt mīkstam.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas