Ķirbju podiņš

2006. gada 31. oktobris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Ja ķirbis liels,to pārgriež uz pusēm,ja ir mazie ķirbīši, tiem nogriež "vāciņus", izkasa sēklas, iekšpusi apkaisa ar čili un melnajiem pipariem un sāli, apslaka ar eļļu, liek cepeškrāsnī uz plāts un cep 200 grādu karstuma 15 minūtes.
2. Kartupeļus novāra, sagriež kubiņos, pievieno sīki sagrieztu šķiņķi, sakapātus ķiplokus, timiāna lapiņas, sāli pēc garšas, visu labi sajauc un pilda pusizceptajos ķirbjos. Apslaka ar eļļu,samazina karstumu līdz 180 grādiem,mazajiem ķirbīšiem uzliek "vāciņus" un cep vēl 45 minūtes.Iebakstot ar dakšiņu, ķirbim jābūt mīkstam.
Uz augšu