Ķirbju podiņš

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels ķirbis vai 2 mazi ķirbīši
  • 500 g kartupļu
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 3 -4 ķiploku daiviņas
  • Malti sarkanie un melnie pipari
  • Sāls
  • 2 ēdamkarotes timiāna lapiņu
  • Eļļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja ķirbis liels,to pārgriež uz pusēm,ja ir mazie ķirbīši, tiem nogriež "vāciņus", izkasa sēklas, iekšpusi apkaisa ar čili un melnajiem pipariem un sāli, apslaka ar eļļu, liek cepeškrāsnī uz plāts un cep 200 grādu karstuma 15 minūtes.
  2. Kartupeļus novāra, sagriež kubiņos, pievieno sīki sagrieztu šķiņķi, sakapātus ķiplokus, timiāna lapiņas, sāli pēc garšas, visu labi sajauc un pilda pusizceptajos ķirbjos. Apslaka ar eļļu,samazina karstumu līdz 180 grādiem,mazajiem ķirbīšiem uzliek "vāciņus" un cep vēl 45 minūtes.Iebakstot ar dakšiņu, ķirbim jābūt mīkstam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi