Sezonas rausis

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • Āboli,kivi,rabarberi,zemenes,persiki u.t.t pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Saputo olas ar cukuru,tad pievieno miltus,atkal saputo (vislabāk ar mikseri 3-4 min.),tad uzkarsētā un ietaukotā formā liek ābolus vai kivi(pēc izvēles un atkarībā no sezonas),ko pārlej ar saputoto masu,liek cepties cepeškrāsni apm.200 grādos un cep 20-35 min,līdz mīklakļūsta kārdinoši brūngana.
  2. Garšigs gan silts,gan auksts!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi