Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Skudru pūznis no bērnības

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 pac. mīksta margarīna
  • 3 olas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • 1 kg miltu
  • Krēmam
  • 2 olas
  • 2 glāzes cukura
  • 1 ēd.k. miltu
  • Vaniļas cukurs
  • 1 glāze piena
  • 300 g sviesta
  • Ja vēlas: rums, konjaks, atbilstošās esences u.t.t
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu saputo ar olām, pievienojot sāli un dzēstu dzeramo sodu. Pievieno miltus un sastrādā mīklā. To izmaļ caur gaļas mašinu, ik pa laikam notraucot "desiņas" drupačās. Drupačas apcep cepeškrāsnī uz ietaukotas plāts zeltaini brūnas.
  2. Olas saputo ar cukuru, pieliek miltus, vaniļas cukuru un pienu. Maisot karsē, kamēr krēms sāk biezēt. Padzisušam pievieno sviestu, var pieliet 1 ēd. k. ruma vai konjaka.
  3. Krēmu sajauc ar atdzisušām drupatām, marmelādes konfekšu gabaliņiem, samaltiem riekstiem un sarīvētiem āboliem. Izveidojušos masu kārto piramīdā, pārkaisa ar samaltiem, riekstiem un rīvētu šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas