Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Kabaču un olas sacepums jeb omlete

Kabaču un olas sacepums jeb omlete

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 3 olas
  • 50 ml piena
  • Sāls vai garšvielu maisījums
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež kabaci nelielos gabaliņos un liek uz sakarsētas pannas (eļļu nevajag daudz, jo kabacis izdalīs sulu). Sautē (vēlams zem pannas vāka) aptuveni 7-10 min.
  2. Sakuļ olas ar pienu un sāli.
  3. Ar sakulto olu pārlej kabačus, nemaisa, cep līdz ola sarecējusi un puse, kas uz pannas, paliek skaisti brūna.

    Lai labi garšo!
    Ar sakulto olu pārlej kabačus, nemaisa, cep līdz ola sarecēj...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas