Kabaču un olas sacepums jeb omlete

Kabaču un olas sacepums jeb omlete
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 3 olas
  • 50 ml piena
  • Sāls vai garšvielu maisījums
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež kabaci nelielos gabaliņos un liek uz sakarsētas pannas (eļļu nevajag daudz, jo kabacis izdalīs sulu). Sautē (vēlams zem pannas vāka) aptuveni 7-10 min.
  2. Sakuļ olas ar pienu un sāli.
  3. Ar sakulto olu pārlej kabačus, nemaisa, cep līdz ola sarecējusi un puse, kas uz pannas, paliek skaisti brūna.

    Lai labi garšo!
    Ar sakulto olu pārlej kabačus, nemaisa, cep līdz ola sarecēj...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi