Rupjamaizes un biezpiena maisījums

Sastāvdaļas

  • 300 g rupjmaizes
  • 250 g biezpiena
  • 200 g augļu vai ogu masa
  • 1 gl. salda krējuma
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi sarīvē, biezpienu samaļ gaļas mašīnā.
  2. Saldo krējumu ar cukuru saputo.
  3. Liek traukā kārtām - maizi, biezpienu un augļu masu.
  4. Atkārto, līdz viss salikts.
  5. Pēdējo liek rupjamaizes kārtu un grezno ar putu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi