Apelsīnu zupa(4porcijas)

Sastāvdaļas

  • 4 apelsīni
  • ½ glāze cukura
  • 1.5 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • ½ tējkarote citronu sulas
  • 8 dl ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi cukura izkausē ūdenī,pieliek plāni sagrieztas apelsīnu miziņas un uzvāra.Pievieno aukstā ūdenī izmaisītu kartupeļu cieti,uzvāra un atdzesē.
  2. Notīrītus apelsīnus sagriež šķēlītēs,izņem sēklas,pārkaisa ar atlikušo cukuru un ļauj mazliet iecukuroties.
  3. Atdzesētajiem šķidrumam pievieno citronu sulu un sagatavotos augļus.Pasniedz ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi