Nieres vīna mērcē ar sieru

Sastāvdaļas

  • 100 g nieres
  • 20 g sēņu
  • 20 g sīpolu
  • 20 g baltvīna
  • 20 g siera
  • Sviests cepšanai
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres sagriež šķēlēs, apkaisa ar sāli un pipariem un apcep.
  2. Sacep arī sīpolus ar sēnēm.
  3. Liek ugunsizturīgā traukā, pārlej ar baltvīnu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī sasautē.
  4. Gatavam ēdienam pārkaisa zaļumus un pasniedz ar citrona šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi