Sirds un plaušu mērce

Sastāvdaļas

  • 400 -600 g sirds un plaušu
  • 60 g žāvēta speķa
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k. kviešu miltu
  • Ūdens vai buljons
  • 1 ēd.k. tomātu biezeņa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Vērdošā sālsūdenī liek vārīties gareniski sagrieztus sirds un plaušu gabaliņus.
  2. Pusmīkstus izņem, nokalo aukstā ūdenī un samaļ gaļas mašīnā.
  3. Apcep sagrieztu speķi ar sīpolu, pievieno malto masu un vēl nedaudz pacep.
  4. Uzkaisa miltus, pielej šķidrumu un pieliek sāli.
  5. Sautē, kamēr ēdiens gatavs.
  6. Pievieno tomātu biezeni.
  7. Pasniedz ar kartupeļu biezputru un skābētiem gurķīšiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi