Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tomāti ar kuskusu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ap 300 g nevārīta kuskusa
  • 8 lieli tomāti
  • 1 ē/k olīveļļas 1 ē/k tomātu mērces
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • Sasmalcināts baziliks
  • Pustējkarote kanēļa
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 glāzes ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā pannā ielej ūdeni, kam pievieno eļļu un tomātu mērci. Uzvāra. Pieber kuskusu, pievieno citrona sulu, baziliku, kanēli, sāli un piparus. Visu samaisa, noņem no plīts, uzliek vāku un ļauj 5 minūtes pastāvēt, kamēr graudiņi iesūc visu šķidrumu. Vēlreiz kārtīgi samaisa un liek dzesēties.
  2. Tomātiem nogiež cepurītes, izņem sēklas un mīkstumu. Kad kuskuss atdzisis, sadala to vienlīdzīgās daļās un sapilda tomātos. Pārber sasmalcinātos pētersīļus un uzliek cepurītes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA