Tomāti ar kuskusu

Sastāvdaļas

  • Ap 300 g nevārīta kuskusa
  • 8 lieli tomāti
  • 1 ē/k olīveļļas 1 ē/k tomātu mērces
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • Sasmalcināts baziliks
  • Pustējkarote kanēļa
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 glāzes ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā pannā ielej ūdeni, kam pievieno eļļu un tomātu mērci. Uzvāra. Pieber kuskusu, pievieno citrona sulu, baziliku, kanēli, sāli un piparus. Visu samaisa, noņem no plīts, uzliek vāku un ļauj 5 minūtes pastāvēt, kamēr graudiņi iesūc visu šķidrumu. Vēlreiz kārtīgi samaisa un liek dzesēties.
  2. Tomātiem nogiež cepurītes, izņem sēklas un mīkstumu. Kad kuskuss atdzisis, sadala to vienlīdzīgās daļās un sapilda tomātos. Pārber sasmalcinātos pētersīļus un uzliek cepurītes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi