Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cālis pildīts ar kukurūzu un papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 Cālis1,5 kg
  • Citrona sula
  • Sāls,pipari,timiāns
  • Pildījumam
  • Maltā gaļa (jauktā) 200 g
  • Žāvētas krūtiņas šķēle
  • Kukurūza konservēta ½ tases
  • Sausās garšv.vistas gaļai
  • Sāls,timiāns
  • 2 tējk milti
  • Paprika sarkana un zaļa ½ no katras
  • 2 -3 tējk sviests apsmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Cāli nomazgāju,nosusinu papīra dvielītī.Ierīvēju ar vesela citrona sulu no iekšpuses un ārpuses.Ārpusīti vēl apsālu,iepiparoju un apkaisu ar timiānu.
  2. Pildījumam malto gaļu izmaļu 2 reizes kopā ar žāvētu krūtiņas šķēli.Sajaucu malto gaļu ar kukurūzu,miltiem,nedaudz sausās garšvielas un paprikas strēmelītēm.
  3. Viegli piepildu cāli,aizšuju un apsmērēju ar sviestu,kas samaisīts ar garšvielām.
  4. Cepu karstā gaisa krāsniņā 200 grādos apmērām stundu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA