Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļie zirnīši ar puraviem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 40 g sviesta
  • 400 g izlobītu zaļo zirnīšu
  • Sāls, malti melnie pipari, cukurs
  • 100 ml karsta dārzeņu buljona
  • 250 g puravu
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā pannā izkausē sviestu, pieber zirnīšus, mazliet pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem un cukuru. Pielej karstu dārzeņu buljonu un turpina sautēt vēl 10 minūtes. Puravus notīra, nomazgā, sagriež plānos gredzenos, pievieno zirnīšiem un sautē vēl 2-3 minūtes. Pasniedz pārkaisītus ar sakapātiem pētersīļiem. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas