Sākums > Receptes > Uzkodas

Cepti pildīti pipari

2006. gada 3. septembris
Foto: Solveiga
Pagatavošana
45 min
1. Uz pannas nedaudz apcep smalki sagrieztu desu, tad liek klāt dārzeņus un maisot turpina visu cept, līdz dārzeņi ir pusgatavi. Atdzesē. Kausētā sierā iemaisa Parmas sieru. Kad desa un dārzeņi atdzisuši, samaisa tos kopā ar sieru.
2. Piparu pākstis pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas. 'Laiviņu' piepilda ar sagatavoto maisījumu. Pāri pārber baziliku, vai citas garšvielas. Pākstis liek uz plāts, kas izklāta ar cepjamo papīru un cepj cepeškrāsnī 200-220 C apmēram 20 minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. Labi garšo gan silti, gan auksti.
Uz augšu