Zirņu un burkānu sautējums

Zirņu un burkānu sautējums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g izlobītu zaļo zirnīšu
  • 200 g burkānu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 30 g sviesta vai margarīna
  • Sāls
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles

Pagatavošana

30 min.
  1. Zirnīšus kopā ar 15 g sviesta vai margarīna sautē vienā katlā, bet notīrītus un gabaliņos sagrieztus burkānus ar atlikušajām taukvielām sautē otrā katliņā.
  2. Pēc tam abus dārzeņus samaisa kopā, pievieno sāli un pārkaisa ar garšaugiem.
  3. Pārlej saldo krējumu, visu samaisa un uzvāra.

    Labu apetīti!
    Pārlej saldo krējumu, visu samaisa un uzvāra.

Labu apetīt...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Antra 2011. gada 22. septembris 12:34
Pieliekot ari saldo krejuma sanaca pat ljoti gardi!:)
Egija 2011. gada 29. janvāris 13:47
Es parsti beigās vēl pievienoju saldo krējumu, tad sanāk gardāk.
laura 2009. gada 19. oktobris 15:08
GARDI !!! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi