Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas aploksnītes ar pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • ½ vidēja lieluma kāposta
  • 2 burkāni
  • ½ sīpola
  • 1 ēd.kar. tomātu pastas
  • 1 maisiņš (125g) rīsu
  • 1 ola
  • Milti
  • Garšvielas pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē uz pannas eļlu un liek cepties tievās strēmelītēs sagrieztu vai sarīvētu svaigo kāpostu, pievieno rīvētus burkānus un sakapātu sīpolu.Kad viss ir kārtīgi sacepies, pieliek 1 kārtīgu karoti tomātu pastas vai tomātu mērces.Visu vēl kopā pasautē un noņem no pannas.
  2. Izvāra paciņu rīsus un iejauc kopā ar šo masu.
  3. Izklapē vistas filejas. Ar karotīti ņem iepriekš sagatavoto masu un kārto filejas vidū,aizloka tā, lai izveidotos tāda kā vistas filejas aploksnīte ar pildījumu.
  4. Apviļā aploksnīti miltos un olā un liek cepties uz sakarsētas eļlas pannā, kārtīgi apcepjot no visām pusēm.
  5. Vislabāk pasniegt kopā ar svaigiem salātiem, kas atsvaidzina, joēdiens pats ir diezgan sātīgs un barojošs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas