Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziedkāposti karija mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liels ziedkāposts
  • 1 sīpols
  • Ēd.k. miltu
  • 30 g sviests
  • 1 kanēļa standziņa
  • 300 ml buljona (var no kubiciņa)
  • Tējk. karija
  • Ēd.k. citronu sulas
  • 150 ml salda krējuma
  • 200 g konservēto zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ziedkāpostus sadala rozetēs un 7-10 minūtes vāra sālsūdenī.
  2. Notecina.
  3. Svietā apcep sasmalcinātos sīpolus, pārkaisa ar miltiem, kariju, turpinot cept, pievieno kanēļa standziņu.
  4. Maisot pielej buljonu, citronu sulu, saldo krējumu un dažas minūtes pavāra.
  5. Pievieno sāli, piparus, kanēļa standziņu izņem.
  6. Mērcē iemaisa ziedkāpostu rozetes un zirnīšus un vēl pāris minūtes pasautē.
  7. Pēc vēlēšanas sautējumam var pievienot sagrieztu vārītu šķiņķi.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes