Cepta gaļa mārupes gaumē

Sastāvdaļas

  • 40 g cūkgaļas
  • 40 g liellopu gaļa
  • 30 g žāvēta gaļa
  • 10 g tauki
  • 8 g sviests pārliešanai
  • Kāpostu groziņš
  • 65 g svaigi vārīti kāposti
  • 22 g Holandes siera
  • 2 olas
  • 30 g krējums
  • 5 g tauki
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Kāpostus smalki sagriež, pieliek sāli, olas, krējumu, sieru un pilda ar rīvmaizi izkaisītā formiņā.
  2. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
  3. Cūkgaļu un liellopu gaļu izsit, izveido apaļu formu un cep no abām pusēm gatavu (brūnu).
  4. Šķiņķi iegriež un nedaudz apcep.
  5. Gatavas gaļas šķēles kārto uz šķīvjiem kopā ar groziņiem un dekorē ar svaigiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi