Biezpiena un rupjmaizes krēms

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiens
  • 1 olas dzeltenums
  • 50 g piena
  • 20 g sviests
  • 20 g krējuma
  • Rīvēta rupjmaize
  • 40 g cukurs
  • Rīvēta citronu miziņa
  • 20 g mizotu žāvētu ābolu
  • 20 g cukura sīrupā vārītu burkānu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienu uzvāra, pārlej saputotam olu dzeltenumam un liek ūdens peldē, līdz sabiezē.
  2. Biezpienu sablenderē, pievieno olas maisījumu, krējumu, mīkstu sviestu, citronu miziņu, apgrauzdētu rupjamaizi, nelielos salmiņos sagrieztus , cukura sīrupā savārītus burkānus un sīkos gabaliņos sagrieztus žāvētus ābolus ( iepriekš tos aplej ar verdošu ūdeni, patur 10-12 minūtes, notecina).
  3. Visu rūpīgi samaisa.
  4. Krēmu pasniedz, izspiežot caur kondetorijas maisiņu.
  5. Krēmu pārkaisa ar rīvētu grauzdētu rupjmaizi, burkānu gabaliņiem un piparmētru lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi