Aču kabaču

2006. gada 14. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Kabačus nomizo un izgrebj sēklas, balto mīkstumu no vidus. Sagriež C burta formā 1 -1,5 cm platumā.
2. Visus 3 sagrieztos kabačus liek katliņā, ielej nedaudz eļlas pieliek garšvielas - sarkanos piparus, kariju, kurkumu (daudz) un citronpiparus, var baziliku.
3. Visu sutina. Pēc kāda laika no kabačiem izdalās ūdens. Ja šķiet, ka ūdens par maz, to pievieno papildus klāt.
4. Kad ūdens pietiekoši, pievieno tomātu pastu tā, lai uz kabaču daudzumu pietiek.
5. Es vienmēr uz aci lieku kaut kā jūtu nu var tur teiksim 150 g , vajag visam palikt sarkanam un kabačiem oranžiem, tad ir pietiekami.
6. Sutina kamēr kabači mīksti.
7. Bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem - var arī sajaukt visu kopā katliņā!
8. Labu apetīti!
Uz augšu