Meksikāņu pupiņu zupa

Sastāvdaļas

  • 100 g žāvēta speķa
  • 1 liels sīpols
  • 200 g tītara vai vistas krūtiņas
  • 1 /2 dzeltenā un zaļā pipara
  • 1 tējk. timiāna
  • 400 g (1 Kārba) sarkano pupiņu un saldo kukurūzas graudiņu
  • 0.8 l vistas buljona
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Speķi un sīpolu sagriež gabaliņos.
  2. Gaļu un piparus sagriež strēmelītēs.
  3. Speķi pannā pakausē un tajā apcep gaļu, sīpolus un piparus, apkaisaot ar timiānu.
  4. Pupiņas un kukurūzu uz sietiņu notecina, liek katlā, pievieno apceptos dārzeņus un gaļu, pielej vistas buljonu un uzvāra.
  5. Lej šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi