-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Meksikāņu pupiņu zupa
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
100 g žāvēta speķa
-
1 liels sīpols
-
200 g tītara vai vistas krūtiņas
-
1 /2 dzeltenā un zaļā pipara
-
1 tējk. timiāna
-
400 g (1 Kārba) sarkano pupiņu un saldo kukurūzas graudiņu
-
0.8 l vistas buljona
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Speķi un sīpolu sagriež gabaliņos.
-
Gaļu un piparus sagriež strēmelītēs.
-
Speķi pannā pakausē un tajā apcep gaļu, sīpolus un piparus, apkaisaot ar timiānu.
-
Pupiņas un kukurūzu uz sietiņu notecina, liek katlā, pievieno apceptos dārzeņus un gaļu, pielej vistas buljonu un uzvāra.
-
Lej šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs