Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Meksikāņu pupiņu zupa

Meksikāņu pupiņu zupa

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g žāvēta speķa
  • 1 liels sīpols
  • 200 g tītara vai vistas krūtiņas
  • 1 /2 dzeltenā un zaļā pipara
  • 1 tējk. timiāna
  • 400 g (1 Kārba) sarkano pupiņu un saldo kukurūzas graudiņu
  • 0.8 l vistas buljona
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Speķi un sīpolu sagriež gabaliņos.
  2. Gaļu un piparus sagriež strēmelītēs.
  3. Speķi pannā pakausē un tajā apcep gaļu, sīpolus un piparus, apkaisaot ar timiānu.
  4. Pupiņas un kukurūzu uz sietiņu notecina, liek katlā, pievieno apceptos dārzeņus un gaļu, pielej vistas buljonu un uzvāra.
  5. Lej šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas