Sastāvdaļas
- Gurķi
- Sāls
- Pupiņu pākstis
- Etiķi
- Lauru lapas
- Pipari
- Krustnagliņas
- Sinepju sēklu graudiņi
- Mārrutku sakne
- Gurķus nomazgā, nomizo, sagriež 4 daļās, atdala sēklas un pārkaisa ar sāli.
- Pupiņu pākstis notīra, apgriež galus un vāra atšķaidītā garšvielu etiķī gandrīz mīkstas.
- Pēc tam etiķī vāra gurķus, ļaujot tiem tikai uzvārīties.
- Ja gurķus grib vārīt reizē ar pupiņām, tad pupiņas iepriekš jāpavāra atsevišķi.
- Gurķus un pupiņas sakārto burkā un pārlej ar garšvielu etiķi.
- Trauku aizvāko un noliek vēsumā.
- Garšvielu etiķi pagatavošana:
- 1 l etiķā pievieno 1 lauru lapu, 8 piparus, 2 krustnagliņas, 1 tējk. sinepju sēklu graudiņu, 1 ēd.k. sagrieztu mārrutku sakni, Ļauj 1 mēnesi ievilkties.
- Etiķi nolej un izmanto konservu gatavošanai.
Pievienot komentāru
Konservējumi
Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)
Ķirbju džems
Vienkāršie konservētie tomāti
Recepšu izlases

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2630 skatījumi -
Labākā soļanka
2500 skatījumi -
Mammas kotletes
2365 skatījumi -
Riekstu pīne
2138 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2079 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1893 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1828 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1749 skatījumi
Komentāri