Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Samazini tomātu kalnus – vāri zupu. 16 košas receptes

Raksta foto
Foto: kochabamba/Shutterstock.com

Kā gardi izmantot tomātus, ja neskaita likšanu uz maizītes, griešanu salātos un konservēšanu? Jāvāra zupas! Kopā ar dažādiem garšaugiem un citiem dārzeņiem tomātu zupas ir neticami košas, aromātiskas un garšīgas. Variantu ir daudz, un katrs noteikti savai gaumei atradīs savu, jo vari gatavot gan klasisku zupu, gan zīdainas krēmzupas.

Ja receptē izmantoti konservēti tomāti, tos droši vari aizstāt ar svaigiem tomātiem, tikai parūpējies, lai tie būtu bez miziņām. 

Ja esi izlēmis gatavot tieši tomātu krēmzupu, atceries, ka  ar tām lieliski saderēs grauzdiņi, cepts bekons, ceptas garneles. 

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu