Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Marinēts gurķis ceptā sierā: "Tiktok" jauna, populāra divu sastāvdaļu uzkoda

Foto: Ekrānuzņēmum no juliusjaspers/Instagram.com

"Chickles" – tā šo jaunizdomāto uzkodu dēvē amerikāņi, kas ir divu produktu apvienojums: cheese jeb siera un pickles jeb marinētu gurķu. Vairāki vietnes "Tiktok" lietotāji šo ēdieni ir pagatavojuši, nofilmējot receptes video. Šī video ir skatīti miljoniem reižu, tāpēc par šiem gurķiem gribas pastāstīt arī tev.

Lai pagatavotu "chickles" jeb marinētu gurķu-siera uzkodu, kā jau var nojaust, nepieciešamas 2 sastāvdaļas: labs siers un garšīgi marinētie gurķi.

Viss noslēpums ir tajā, ka cepot sieru uz pannas, tas kļūst kraukšķīgs, bet, ja pa vidu ieliek marinētu gurķi, tad gurķis tiek ietērpts kraukšķīgā siera garoziņā. 

Apskatīsimies populārākos šīs uzkodas pagatavošanas video, kas pieejami "TikTok".

Lūk, viens no tiem, skatīts 4,3 miljonus reižu.

@katieritchiie

🤌🏻

♬ original sound - Katie

Šeit vēl kāda meitene pagatavojusi īpašos gurķus, sakot, ka iedvesmojusies no iepriekšējā video. Skatīts 4,1 miljonu reižu.

@destiny.rivera trying the yummy delicious chickle @Katie SO good. #chickle #foodietiktok #pickles #mukbang #eatingshow #asmrsounds #asmr #fyp ♬ original sound - destiny

3,9 miljonus reižu skatīts šis video, kur tā autore norāda, ka šis nav pirmais mēģinājums, šoreiz veikusi uzlabojumus, izvēloties citu sieru un gatavos gurķus pārbērusi ar pētersīļiem un parmezānu.

@shewillevolve trying the viral “chickle” again, but a different version. Made these with gouda & sprinkled some parm/parsley. So good! Are you a pickle lover? #recipe #chickle #picklelover #fyp ♬ Dado - isaintjames

Ne visiem sanāk...

Jāteic, ka populārāki par veiksmīgajiem video ir tie, kur šo uzkodu nemaz neizdodas pagatavot, jo, piemēram, siers nekļūst kraukšķīgs, bet gan pielīp pie pannas. 

5,2 miljoni skatījumu šai neveiksmei:

@maria.tuckkk someome give me the tips on chickles pls #fyp #chickle #pickle #pickleandcheese #gimmetips ♬ original sound - tyjohnson398

Bet šis izšķīdušais siers ar gurķi pa vidu ir skatīts 1,9 miljonus reižu:

@maria.tuckkk someome give me the tips on chickles pls #fyp #chickle #pickle #pickleandcheese #gimmetips ♬ original sound - tyjohnson398

Viens strīdīgais video ar 4,8 miljoniem skatījumu – nav īsti skaidrs, vai populārs tāpēc, ka gurķis sierā izdevās, vai arī tāpēc, ka komentētāji izteica līdzjūtību pannai, kura jau, kā redzams, ir saskrāpēta un vēl ekstra tiek pašvīkāta ar dakšiņu:

@rileyk8te chickle mukbang pt 2 #chickle #katierichie #mukbang #food #cooking #eating #foryoupage #fyp #foryou ♬ original sound - riley ✨

Kā garšo?

Mēs neesam nogaršojuši, bet, ja garšo siers un marinēti gurķi, pavisam slikti nevajadzētu būt.

Lasot komentārus, skaidrība arī netop – kāds saka, ka ēd šo uzkodu tagad regulāri un īpaši garda tā ir, ja iemērc kādā "ranch" jeb majonēzes/skābā krējuma mērcē. Citi norāda, ka uzkoda absolūti nešķiet ne garda, ne vizuāli pievilcīga. 

Kā saka – nepamēģināsi neuzzināsi – varbūt ir vērts ziedot saujiņu siera un daiviņu gurķa, lai nogaršotu pats?!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu