Nāvējošā svaigēšana: 39 gadu vecumā vegāne influencere mirusi savas diētas dēļ (7)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Džekfrūts - Bagladešas nacionālais auglis.
Džekfrūts - Bagladešas nacionālais auglis. Foto: Sandiwild/Shutterstock.com

Influencere, vegāne Žanna Samsonova 39 gadu vecumā mirusi, iespējams, badošanās un novājināta organisma dēļ, ziņo ārvalstu medijs "Daily Mail".

Žannas oficiālais nāves cēlonis vēl nav paziņots, jo viņas tuvinieki mēģina Žannas mirstīgās atliekas no viņas dzīves vietas Šrilankas atgādāt uz dzimteni Krievijā.

Žanna Samsonova, tīmeklī labāk pazīstama kā Žanna D'Arta, aizsaulē devusies 2023.gada 21. jūlijā. Kā kādam vietējam Krievijas laikrakstam pastāstījusi sievietes māte, Žanna sasirgusi ar holērai līdzīgu infekciju, kuru pastiprinājis ķermeņa vājums vegānās diētas dēļ.

7.jūnijā publicētajā ierakstā Žanna pauda prieku par augļu sezonas sākumu Taizemē un norādīja, ka ir laiks "audzēt ķermeņa masu".

Lai arī no gaļas Žanna atteikusies bija jau aptuveni desmit gadus, pēdējos piecus viņa piekopusi ļoti striktu svaigēdāju diētu, kuras ietvaros pārtika tikai no svaigiem augļiem, dīgstiem, sulām un smūtijiem.

Sarunā ar "Newsflash" kāds Žannas draugs, kurš vēlējās palikt anonīms, norādījis, ka pirms dažiem mēnešiem Šrilankā saticis pazīstamo influenceri un viņa esot izskatījusies nogurusi.

Atgādinām rūpēties par savu veselību un jebkuru iecerēto diētu pārrunāt ar savu ģimenes ārstu vai uztura speciālistu, lai būtu drošs, ka nenodari savam organismam kaitējumu.

Komentāri (7)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu