:format(webp)/nginx/o/2022/09/07/14813598t1h5884.jpg)
Cenas augs un to kritumu tik drīz nesagaidīsim. Produkti paliek dārgāki arī tad, kad to vietējā raža beidzas. Arī zaļumi ziemā kļūst izteikti dārgāki, tāpēc aicinām par krājumiem parūpēties laicīgi - saldējot. Šoreiz par dillēm.
Cenas augs un to kritumu tik drīz nesagaidīsim. Produkti paliek dārgāki arī tad, kad to vietējā raža beidzas. Arī zaļumi ziemā kļūst izteikti dārgāki, tāpēc aicinām par krājumiem parūpēties laicīgi - saldējot. Šoreiz par dillēm.
Pamatnosacījumi diļļu saldēšanai:
Metodes:
Lai rezultāts pēc iespējas labāks, jācenšas nodrošināt vienmērīgu garšaugu sasalšanu un jāuzglabā slēgtos traukos.