Kāpēc cīsiņos redzami aizdomīgi iegriezumi? (2)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: ArturTona/Shutterstock.com

Kāda vērīga saimniece, atverot cīsiņu iepakojumu, ievērojusi ko aizdomīgu - uz katra gabaliņa atrodams aizdomīgs iegriezums. Kā un kāpēc tie tur uzradušies?

Vērīgā namamāte Agnese šos dīvainos iegriezumus uz cīsiņiem ievērojusi vairākkārt un, lai rastu atbildi uz jautājumu un aizdzītu prom bažas par to, ka cīsiņi tiek pārpakoti, vērsās pie raidījuma "4. studija". 

Šoreiz namamātes rokās bija cīsiņi dabīgajā apvalkā no "Gaļas nams Ādaži" un, kā raidījumam atklāja uzņēmuma pārstāve, iegriezumus katra cīsiņa vidū izveido ražotnē speciālas iekārtas nazis, lai noņemtu polimēra apvalku, kurā cīsiņi tiek formēti.

Tasija Gromova, uzņēmuma kvalitātes vadītāja, skaidro, ka tas ir tehnoloģiskais bojājums, kas tiek speciāli izmantots, lai darbs nebūtu jāveic ar rokām.

Produktu kvalitāti tas neietekmē, to apstiprina Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāvis.

Saimniece Agnese kādā no cīsiņiem pamanījusi arī kādu zilu, cīsiņam nepiederošu plēvi, kas izrādījusies daļa šā polimēra apvalka, kurā cīsiņi sākotnēji ietīti. Tam gan tur nav jāatrodas, un to atzīs gan ražotājs, gan PVD, jo tas klasificējas kā svešķermenis. Uzņēmuma pārstāve skaidro, ka naži, kuru dēļ šis apvalks nonācis cīsiņā, iekārtai nomainīti un turpmāk šādi gadījumi nenotiks.

Komentāri (2)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu