Pasludinu tevi par Lasi: Taivānā jaunieši mainījuši vārdu bezmaksas suši dēļ

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Diego Pontes/Pexels.com

Taivānā restorānu tīkls Akindo Sushiro organizēja akciju: visi, kuru oficiālais vārds ir Lasis, saņem suši bez maksas. Rezultātā salas iedzīvotāji traucās mainīt vārdu, ziņo The Guardian.

Akcija bija spēkā divas nedēļas. Piedāvājuma ietvaros cilvēki, kuru vārds ir Lasis, Akindo Sushiro restorānos varēja notiesāt jebkādu daudzumu suši. Turklāt varēja cienāt līdz pat pieciem draugiem. Kopumā aptuveni 150 cilvēki devās uz attiecīgajām instancēm, lai oficiāli nosauktos par Lasi.

Mediji vēsta, ka notiekošais nodēvēts par "laša haosu". Lielākoties vārdu mainīja jaunieši. Valstī to ir atļauts darīt maksimums trīs reizes, un amatpersonas norādīja, ka šāda jauniešu iesaistīšanās akcijā rada tikai bezjēdzīgus dokumentu kalnus un iespējamas problēmas nākotnē.

Starp Taivānā pēdējo divu nedēļu laikā reģistrētajiem vārdiem ir bijis Princis Lasis, Lašu Karalis Meteors, Cepti Rīsi Ar Lasi.

Kā vēsta portāls Business Insider, viens no akcijas dalībniekiem uzzināja, ka viņa māte jau divreiz mainījusi viņa vārdu, kad viņš vēl bija bērns. Tāpēc tagad viņš var palikt ar vārdu Lasis uz visiem laikiem. 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu