Klasika - sasmalcinātas un sasaldētas dilles. Kā pareizi?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: receptes.lv

Šis ir ideāls variants tiem, kam nav patīkami diļļu kāti un patīk, ka viss ir iepriekš sagatavots, un paredzēts izmantot svaigos ēdienos, piemēram, salātos.

Darbību secība:

  1. Nomazgā un izžāvē;
  2. Atbrīvojies no kātiem un rupjajiem stiebriem;
  3. Smalki sagriez;
  4. Piepildi izvēlēto trauku, atbrīvo no gaisa;
  5. Sasaldē.

Ja izvēlies šo saldēšanas metodi, kātus vari sasaldēt atsevišķi un izmantot, piemēram, vārot buljonus. 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu