Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Cūkgaļas šašliks un ribiņas. Gatavojam gardi!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Vasara, lai kāda tā arī būtu, bez grilēšanas tomēr nav iedomājama. Ja esi īstens cūkgaļas cienītājs, šī recepšu izlase ir tieši priekš Tevis! Fileja, karbonādes gabals vai ribiņas – galvenais, lai svaiga un kvalitatīva gaļa, garša jau paliek Tavā ziņā – sīpolos, ķiplokos, sinepēs, vīnā vai citronos – kas nu kuram tuvāks. Asumiņam pieliec čili, saldenumam cukuru vai medu, tā lai visas garšas kārpiņas laimīgas. Izvēlies sev tīkamāko recepti un piekūpinām ar smaržu tuvāko apkārtni!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu