Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/02/06/12920360t1h7646.jpg)
Gatavosim lapas - SPINĀTI – dzelzs, šķiedrvielu un lērums citu vitamīnu avotu. Vizuāli pievilcīgas, bet arī vērtīgas un garšīgas ir šīs lapas, kuras latvietis savā ēdienkartē nu jau iekļauj arvien biežāk! :) Spināti lieliski iederēsies kā zupās, tā pīrāgos, saderēs ar gaļu un zivi, iespējas pat izcept cepumus! :) Lai rosība valda Tavā virtuvē :) SPINĀTU RECEPŠU IZLASE!
Ievēro! Lai arī spināti savu vērtību saglabā pēc pagatavošanas, ilgstošāka par 24 stundām, pagatavotu spinātu uzglabāšana nav ieteicama – produktā sāk veidoties cilvēka organismam nelabvēlīgas vielas.