Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Zaļo spinātu recepšu izlase

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Gatavosim lapas - SPINĀTI – dzelzs, šķiedrvielu un lērums citu vitamīnu avotu. Vizuāli pievilcīgas,  bet arī vērtīgas un garšīgas ir šīs lapas, kuras latvietis savā ēdienkartē nu jau iekļauj arvien biežāk! :) Spināti lieliski iederēsies kā zupās, tā pīrāgos, saderēs ar gaļu un zivi, iespējas pat izcept cepumus! :) Lai rosība valda Tavā virtuvē :) SPINĀTU RECEPŠU IZLASE!    

Ievēro! Lai arī spināti savu vērtību saglabā pēc pagatavošanas, ilgstošāka par 24 stundām, pagatavotu spinātu uzglabāšana nav ieteicama – produktā sāk veidoties cilvēka organismam nelabvēlīgas vielas.

Vairāk recepšu izlases:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu