Austrumu gaļas veltnīši chili mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas gaļas
  • 1 burciņa oriental chili mērces
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 1 ola
  • Sāls
  • 4 porcijām rīsi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina sīpolu un ķiploku daiviņas, cep sviestā uz lēnas uguns.
  2. Samaisa malto gaļu, sīpolu, garšvielas un olu vienmērīgā mīklā, veido iegarenus čiekurveidīgus veltnīšus.
  3. Novieto tos uz krāsns restes un cep 275 grādu temperatūrā 10 minūtes.
  4. Apgroza pēc 5 minūtēm, lai tie apbrūninātos no visām pusēm.
  5. Tieši pirms gaļas veltnīšu gatavošanās katliņā sakarsē vienu burciņu mērces.
  6. Uzlej karstu mērci uz šķīvja, ieliek tajā gaļas veltnīšus un mazliet apkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
  7. Pasniedz kopā ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni