Kartupeļu kēkss

5 1

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīna
  • 200 g cukura
  • 4 olas
  • Sāls
  • ½ citrona
  • ½ gl. piena
  • 1 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 nža gals sodas
  • 1 gl. miltu
  • ½ gl. cietes
  • Augļi
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu puto, pievienojot smalko cukuru, olas, citronam norīvētu dzelteno mziņu, sulu, kartupeļu masu, pārmaiņas pievieno pienu un izsijātus miltus, cieti.
  2. Iemaisa gabaliņos sagrieztus žāvētus augļus, plūmes, vai svaigu ābolu šķēlītes.
  3. Kēksa veidni ietauko, izkaisa ar miltiem liek mīklu un cep cepeškrāsnī ( apmēram 50. minūtes).
  4. Pēc tam izņemšana no krāsns kēksu brītiņu atstāj veidnē, tad izgāž, apkaisa ar pūdercukuru.
  5. Kēkss garšīgāks silts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti