Rīvētu kartupeļu pīrādziņi ar gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 l rīvētu kartupeļu
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ½ gl. krējuma
  • Sāls
  • Milti
  • Pildījumam
  • 200 g maltas gaļas vai speķa
  • 1 sīpols
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu.
  2. Kartupeļiem pievieno olas dzeltenumu, sāli, 2 ēd.k. krējuma.
  3. No pagatavotās mīklas veidop pīrādziņus ar gaļas, sasmalcināta speķa un sīpolu pildījumu.
  4. Gatavos pīrādziņus apviļā miltos, sautējumā katlā sakarsē taukvielās, pīrādziņus apcep, katlam uzliek vāku un uz mazas liesmas pīrādziņus karsē.
  5. Pēc 10 minūtēm pievieno krējumu un turpina sautēt, līdz tie pīrādziņi gatavi.
  6. Pīrādziņus pasiedz mērcē, kurā tie sautējušies.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize