Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Augļu un šokolādes torte

2006. gada 13. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Olu baltumus, auksto ūdeni, pūdercukuru un vaniļas cukuru labi saputo.
2. Atsevišķi saputptām olām pievieno kartupeļu miltu, kviešu miltu, kakao, sodu, iecilā olu baltumus.
3. Cep formā apmēram 40 minūtes.
4. Sviestu un pūdercukuru saputo, rumu ar olu uzkarsē ūdens peldē.
5. Visu sajauc ar izkausētu šokolādi.
6. Atdzesēto ripu pārgriež , pārziež ar krēmu. noziež virsu un sānus.
7. Sakārto augļus, pārlej ar ruma un želantīna šīdumu, sāņus apkaisa ar rīvēto šokolādi.
Uz augšu