Augļu un šokolādes torte

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 4 olu baltumi
  • 4 ēd.k. auksta ūdens
  • 200 g pūdercukura
  • 1 pac. vaniļas cukura
  • 4 olas
  • 30 g kakao
  • 75 g kartupeļu miltu
  • 75 g kviešu miltu
  • Dzeramā soda
  • Pildījumam
  • 200 g sviesta
  • 100 g pūdercukura
  • 1 ola
  • 100 g šokolādes
  • 1 ēd.k. kafijas liķiera
  • 7 ēd.k. ruma
  • Rotāšanai
  • 2 apelsīni
  • 125 g melno vīnogu vai plūmju
  • 1 ēd.k. želantīna
  • 3 ēd.k. ruma
  • 50 g šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus, auksto ūdeni, pūdercukuru un vaniļas cukuru labi saputo.
  2. Atsevišķi saputptām olām pievieno kartupeļu miltu, kviešu miltu, kakao, sodu, iecilā olu baltumus.
  3. Cep formā apmēram 40 minūtes.
  4. Sviestu un pūdercukuru saputo, rumu ar olu uzkarsē ūdens peldē.
  5. Visu sajauc ar izkausētu šokolādi.
  6. Atdzesēto ripu pārgriež , pārziež ar krēmu. noziež virsu un sānus.
  7. Sakārto augļus, pārlej ar ruma un želantīna šīdumu, sāņus apkaisa ar rīvēto šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize