Gardākā lašu zupa

5 1
Gardākā lašu zupa
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Lašu zupas izlase (nopērkama RIMI)
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Kartupeļi (viss atkarīgs no katla lieluma)
  • Citrons
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Zivju garšvielas (var būt tikai pipari un sāls)

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivs galvai izņem žaunas un acis (izklausās briesmīgi, bet nav tik traki) Liek aukstā ūdenī un, no brīža, kad ūdens sāk vārīties, vāra 3 -5 min.
  2. Ar putu karoti izņem zivi un izkāš buljonu.
  3. Buljonā vispirms liek vārīties smalki sagrieztu burkānu. Pavāra. Sīpolu liek veselu.
  4. Pēc tam kartupeļus.
  5. Kad zupa gatava, liek klāt
  6. lasīti (attīrītu no asakām). Pārber ar zaļumiem. Klāt var pasniegt citronu sagrieztu šķēlītēs. Gardi arī ar krējumu. Sapnis.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 25. jūnijs 20:40
Garšīga!
Janis Ivanovs 2016. gada 18. oktobris 23:59
Pirmo reizi dzīvē gatavoju zupu. Ātri un gardi sanāca. Gatavoju 3 gadniecei. Paldies par recepti!
guntars 2016. gada 25. janvāris 16:42
kad liek garshvielas?, kad saali? ko dariit ar galvu? kaadas ir izejvielu proporcijas? ko dariit ar putaam? ko noziimee "izkaast buljonu", t. i. cik smalkam jaabuut sietam vai marlei?
vai galva arii ir "lasiitis"?

citiem vaardiem sakot, shii recepte nebuutu ierindojama sadaljaa "viegla"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas