Lietie žagariņi

4 1

Sastāvdaļas

  • Gl. miltu
  • 2 ēd.k. cukura
  • Kanēlis
  • 1 gl. piena
  • 4 olas
  • Taukvielas
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem miltus, cukuru, kanēli un visu iemaisa pienā tā ,lai mīkla iznāktu šķidra, pieliekot olu dzeltenumus un viegli - saputotus olu baltumus.
  2. Tad mīklu laiž verdošās taukvielās caur strūkliņu diegveidīgās svītriņās veidā dažādos virzienos tā ,lai iznāktu tīkliņš, pacepina, liek uz baltās drānas vai salvetēm lai notecina .
  3. Beigās pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti