Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivju kotletes ar biezpienu

2006. gada 2. maijs
Foto: Depositphotos.com
Ar biezpiena piedevu var pagatavot arī gaļas kotletes, tikai biezpienu ņem ne vairāk kā trešo daļu no gaļas masas.
Pagatavošana
30 min
1. Zivs fileju kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, divas reizes maļ gaļas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
2. Otro reizi maļ kopā ar biezpienu. Samaltajai masai pieliek olu, sāli, piparus, pielej atlikušo pienu un pamatīgi samaisa, līdz masa kļūst vijīga.
3. Sasmalcina dilles un iejauc zivju - biezpiena masā.
4. No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz pannas sakarsētās taukvielās.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu