Itāļu spageti zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • (4 porcijas)
  • 1 tējk. eļļas
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 400 g konservētu tomātu
  • 1 ēd.k. tomātu biezeņa
  • ½ tējk. kaltēta bazilika
  • ½ tējk. kaltēta oregano
  • 1 litrs ūdens
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • 150 g spageti (nevārītu)

Pagatavošana

25 min.
  1. Dziļā sautējamajā pannā ielej eļļu, 1 minūti sautē sasmalcināto ķiploku. Pievieno tomātus, tomātu biezeni, baziliku un oregano, uzvāra.
  2. Pievieno ūdeni un dārzeņu buljona kubiņus, uzvāra.
  3. Spageti salauza sīkākos gabaliņos, pievieno zupai un sutina, kamēr makaroni ir mīksti (apmēram 15 minūtes).

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 1. maijs 20:32
Garšīgi un aromātiski
Elita 2016. gada 6. februāris 22:00
vienkaarsha un garshiiga zupina, loti iepatikaas :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni