Itāļu spageti zupa
Sastāvdaļas
- (4 porcijas)
- 1 tējk. eļļas
- 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
- 400 g konservētu tomātu
- 1 ēd.k. tomātu biezeņa
- ½ tējk. kaltēta bazilika
- ½ tējk. kaltēta oregano
- 1 litrs ūdens
- 2 dārzeņu buljona kubiņi
- 150 g spageti (nevārītu)
- Dziļā sautējamajā pannā ielej eļļu, 1 minūti sautē sasmalcināto ķiploku. Pievieno tomātus, tomātu biezeni, baziliku un oregano, uzvāra.
- Pievieno ūdeni un dārzeņu buljona kubiņus, uzvāra.
- Spageti salauza sīkākos gabaliņos, pievieno zupai un sutina, kamēr makaroni ir mīksti (apmēram 15 minūtes).
2016. gada 1. maijs 20:32
Garšīgi un aromātiski
2016. gada 6. februāris 22:00
vienkaarsha un garshiiga zupina, loti iepatikaas :)
Komentāri